Srđan Ðoković, otac Novaka Ðokovića, izjavio je da je bugarski teniser Grigor Dimitrov neodgovornim ponašanjem izazvao prekid “Adria toura” u Zadru i da je naneo veliku štetu Srbiji i Hrvatskoj.

– Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mestu… Mislim da to nije u redu. Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji – rekao je Đokovic za RTL.

Regionalni Adria tour u Zadru prekinut je kada je Dimitrov objavio da je pozitivan na korona virus, a kasnije se utvrdilo da su virusom zaražen i Novak Ðoković i njegova supruga, kao i teniseri Borna Ćorić i Viktror Troicki.

– Nikome nije dobro, pa ni njemu. Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izademo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo – zaključio je Ðoković.

5 COMMENTS

  1. Uz svo postovanje nase Legende Noleta, nemojte biti naivni i zaboraviti da je on i naravno Srbin koji to sa ponosom i govori a to kod naroda koji su nam i kroz istoriju pokazali da nas ne nevole nego i mrze ( ne kazem za sve Hrvate ni Bugare) , ali ih ima dovoljno da ce uvek gledati da nam naude ako mogu, pa tako i zdruzeni nam ubise i Kralja Aleksandra, prvi, drugi svetski rat, devedesete i dalje u buducnost. Nole nas molim te ne budi naivan vise u buducnosti. Od boga ti Svako dobro i brz oporavak!!!

  2. “veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji” Ми Срби смо нарочито, јако забринути за Хрвате и за “Србе”.

  3. Kako te nije sramota. Dimitrova ste molili da dođe. Što niste iskontrolisali sve učesnike kada su ušli u državu? Dimitrov se najverovatnije zarazio u Beogradu. Umesto da mu se izvinite vi ga prozivate. Crnogorci su u pravu što vam nedaju da udarate lopticu kod njih. Novaku preporučujem da kaže ocu da manje komentariše bilo šta. Samo mu nanosi štetu.

  4. Digla se frka na Noleta. Zasto? Sta je poslednjih nedelja govorila nasa struka? Zar nismo bili pobedili koronu? Oni su za meine najveci krivci a ne Novak. Koliko li ce zarazenih biti posle izbora? To ce se sigurno precutati.
    Sramota. Nole, ozdravi sto pre i pokazi svetu da si jaci i od korone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here