Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, je glavna zvezda u Bosni i Hercegovini, gde se nalazi na odmoru i gde obilazi znamenitosti ove zemlje, poput “Bosanskih piramida” i Jahorine. 

Novaka novinare prate u stopu tokom odmora, pa su tako zabeležili i njegov susret sa muzičkom legendom Bosne, Hankom Paldum, sa kojom je i otpevao njenu čuvenu pesmu “Crne kose”.

Hanka je oduševljeno objavila fotografije sa najboljim teniserom sveta i njegovom porodicom, a takođe i video uz poruku da su zapevali čuvenu “Crne kose”, koju Novak Đoković posebno voli.

– Uvek sam govorila da ljudima ne treba puno kako bi usrećili jedni druge. Hvala mom prijatelju Semiru Osmanagiću na pozivu kako bih provela jedno prelepo popodne u poseti bosanskim piramidama u drušvu ljudi koji oplemenjuju život na ovoj planeti – Novaka Đokovića – napisala je Hanka Paldum.

2 COMMENTS

  1. Ali I srbskim zarobljenicima pevala dok ih je posećivala u logorima u muslimanskoj uniformi ili I’m je čepala I gazila međunožje sa vojničkom čizmom uz reči da I’m ..be majku srbsku I četničku!!!

  2. Ноле било би много боље да пре него се сретнем са неким да провериш његову прошлост. Као пре рече Чедо дотична је мучила Српске заробљенике по логорима у Босни.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here