Tanjug
Vladimir Vanja Grbić

Nakon što je Novak Đoković ostao u obe konkurencije bez bronzane medalje na Olimpijskim igrama, krenula je lavina podrške i lepih reči za najboljeg tenisera sveta.

Prvi se javio legendarni odbojkaš Vladimir Grbić.

– Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primier svima šta je i kako igzleda biti olimpijski šampion. Glavu gore, brate, najveći si ikada i nastavi da nas sve inspirišeš – napisao je Grbić na društvenim mrežama.

I iz sveta rukometa dolazi podrška. Lazar Kukić i Mijalo Marsenić, reprezentativci naše zemlje, stali su uz Novaka.

– Hvala ti što si kao i uvek dao sve od sebe – retvitovao je Kukić post od strane Olimpijskog komiteta Srbije, a nadovezao se i Marsenić:

– Nikada ti ništa zameriti nećemo, samo ćemo te još više podržavati i navijati za tebe – kazao je pivot Srbije.

I od vaterpolista su stigle lepe reči.

– Hrabri teniski musketar iz Srbije, svojim viteškim mačem probio je Ahilov štit, ispisao jednu od najvećih stranica u istoriji tenisa i redove nove, moderne grčke tragedije, a da se ne potpisuje kao Homer. Možda mnogi nisu videli, ali on je video. Možda se neki nisu usudili ni da sanjaju, ali on je sanjao. Neki nisu verovali, a on jeste verovao. Ne, za Novaka Đokovića, gposodo draga, nema nemogućeg. To je valjda svima jasno – piše na Instagram profilu vaterpolo tima.

 

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here