Novi Beograd: Žena ispala iz gradskog autobusa, teško povređena

1

Starija žena oko 70 godina teško je povređena na stanici na uglu Ulice Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara dok je pokušavala da uđe u autobus. Povređena žena je hitno prebačena na reanimaciju u Urgentni centar.

“Žena je pokušala da uđe u autobus, ispružila je ruku da uđe, vozač je zatvorio vrata i krenuo i njoj su tom prilikom otkinuta desna noga i ruka”, navode očevici potreseni prizorom.

Policija na terenu i ispituje okolnosti pod kojima je danas teže povređena starija žena prilikom izlaska iz autobusa na liniji 610, saopštio je JKP GSP „Beograd” navodeći da će, ukoliko se utvrdi odgovornost vozača, protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.

Predstavnici GSP-a trenutno se nalaze u Urgentnom centru gde čekaju informacije o stanju povređene putnice, a lekarska pomoć pružena je i vozaču koji je upravljao autobusom i koji se trenutno nalazi u stanju šoka, navodi se u saopštenju JKP GSP „Beograd”.

Ovo preduzeće iskazalo je najdublje žaljenje zbog ove nesreće, koja se dogodila danas oko 12.30 časova u Ulici Jurija Gagarina, kada je prilikom izlaska iz autobusa teže povređena starija putnica koja je kolima Hitne pomoći upućena u Urgentni centar.

GSP „Beograd” apeluje da svi putnici obrate pažnju prilikom ulaska i izlaska iz vozila javnog gradskog prevoza.

 

1 COMMENT

  1. Idite svi u Nemački, tamo budite bolji, pošto smo vam mi, putnici, krivi za vašu nesposobnost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here