PKS

U skladu sa usaglašenim Sporazumom o partnerstvu, trgovini i saradnji između Republike Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva i Severne Irske, a potpisanim 16. aprila 2021. godine, Privredna komora Srbije će organizovati veb konferenciju: „Novi bilateralni Sporazum Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva – novi potencijali privredne saradnje“. 

Namera PKS jeste da putem konferencije, u saradnji sa  predstavnicima nadležnih resora u Vladi Republike Srbije, koji su učestvovali u procesu pregovora o Sporazumu, poslovnoj zajednici prezentuje budući pravni okvir privredne saradnje Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva. Konferencija ima za cilj da predstavi praktična pravila i procedure vezane za spoljnotrgovinski režim sa ovim značajnim tržištem.

Pozivamo Vas da prisustvujete Konferenciji i svoje učešće potvrdite putem registracije na linku, a za dodatne informacije PKS Vam stojimo na raspolaganju: Sektor za strateške analize, usluge i internacionalizaciju, Marica Vidanović, rukovodilac, 066/875-1208 ili marica.vidanovic@pks.rs.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here