MTEL Global

GO4YU kompanija koja našim ljudima u dijaspori već godinama pruža telekomunikacione usluge visokog kvaliteta objavila je da od sada nastupa pod brendom MTEL.

Odluku o promeni brenda na svim teritorijama na kojima posluje, kompanija je donela nakon spajanja sa kompanijom MTEL Austria i uspešne saradnje i dobre reakcije korisnika na teritoriji Austrije. Promenu brenda prati i novi slogan “Tvoj svet”, kojim MTEL kompanija poručuje daje u svakom segmentu pružanja usluga usmerena ka korisničkom iskustvu pojedinca i da želi da pruži svakom korisniku priliku da kreira svoje unikatno iskustvo od onih komunikacionih servisa koje čine njegov svet. MTEL ima i novi sajt koji će vam omogućiti da do informacija dođete brže, a da kupovinu usluga obavite jednostavnije. Kao i do sada, za svu pomoć možete da se obratite MTEL Korisničkoj podršci koja vam je naraspolaganju 24/7/365.

MTEL kompanija je odlučila da obraduje korisnike i da svoje akcije “Platiš 6, gledaš 12” i “Platiš 12, gledaš 24 meseca” produži do 31.12.2020. godine.

MTEL vas poziva da posetite nov sajt kompanije mtel.global i da odabirom usluga telefonije i televizije počnete da kreirate vaš svet komunikacije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here