Promo
Novi Dorćol

Kupovina nekretnine predstavlja jedan od najvažnijih događaja u životu svakoga od nas. U potrazi za budućim domom potrebno je uzeti u obzir razne faktore – da li se kupuje stan u novogradnji, kakve su strukture stanova u ponudi, kao i na kojoj se lokaciji budući stan nalazi. U zavisnosti od potrebe samog pojedinca ili porodice, dodatno se uzimaju u obzir brojni drugi kriterijumi, poput blizine samih škola i vrtića, parkova i drugih zelenih površina. Ako se stan nalazi u centru grada, potrebno je obratiti pažnju da li će na raspolaganju biti parking mesta.

Ali, ono što ne sme da se ispusti iz vida pri kupovini budućeg stana, ukoliko se opredelite za novogradnju, jeste i odabir samog investitora. Poverenje koje je investitor izgradio, zahvaljujući uspehu prethodnih projekata, nešto je što nam daje uverenje da smo napravili pravi izbor.

Kupovina stana zahteva dobru proveru i poverenje u investitora, kako bismo bili sigurni da smo napravili pravi izbor prilikom kupovine nekretnine

Stambeno-poslovni kompleks Novi Dorćol, koji se nalazi u Venizelosovoj 29, gradi Deka inženjering, kompanija koja je osnovana 2011. godine sa ciljem da razvije projekat A Blok, jedan od najlepših stambeno-poslovnih kompleksa u Novom Beogradu. Danas Deka inženjering postavlja standarde modernog života i poslovanja. Primena najviših standarda u projektovanju i gradnji, ekološki materijali, jedinstvo najbolje građevinske tradicije sa savremenim trendovima i okrenutost prema kupcu, stubovi su razvoja Deka inženjeringa.

Udobnost

Novi Dorćol nalazi se u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice i Narodnog pozorišta, na par minuta od Botaničke bašte “Jevremovac” i hale Pionir, na korak od Bajlonija i Bitef teatra. Svojim budućim stanarima Novi Dorćol pruža pravu udobnost života u samom centru grada, pa je samim tim idealan izbor pri kupovini stana.

SPA centar sa bazenom

Na površini od 100.000 m2 i sa više od 500 stanova različitih struktura, Novi Dorćol nudi moderan koncept stanovanja prilagođen savremenim zahtevima života. Budućim stanarima na raspolaganju će biti dostupni SPA centar sa bazenom, kao i ostali prateći sadržaji poput restorana, kafića, vrtića i drugih uslužnih delatnosti.