Godinu dana od fenomenalnog koncerta na Paliću, pop diva Aleksandra Radović vraća se na Letnju pozornicu 7. septembra, spremna da i ovoga puta publici priredi veče za pamćenje. Pevačica će uživo izvesti svoje hitove, ali i novu pesmu “Ne volim te” koja je ovog leta osvojila radijski etar i publiku širom regiona!

– Suština moje nove pesme najbolje se ocrtava u stihu “Ja radim na ljubav, to jedino znam, a ti bi samo da ne budeš sam”! U današnjem vremenu ljudi uglavnom nisu spremni da izađu iz svoje zone komfora i bore se za pravu ljubav. Pristaju na odnose u kojima nisu ispunjeni, a najčešće su upravo muškarci ti koji ostaju u takvim vezama, samo zato da ne budu sami. I tako nam je prava ljubav, koja traži iskren trud, pa često i žrtvu i gomilu kompromisa, u današnje vreme postala ponajmanje važna, a ljubavlju sve češće nazivamo neke navike, zajedničke interese i mnoštvo toga što nema nikakve veze s ljubavlju! – rekla je Aleksandra o svojoj novoj pesmi.

Poznata muzičarka ovo leto provodi radno na koncertima širom regiona, među kojima je i onaj na Paliću 7. septembra, a koji će se održati u fantastičnom ambijentu Letnje pozornice. Karte za koncert su već u prodaji, a po komentarima koji se nižu ispod Aleksandrinih objava na Instagramu publika će na koncert stići iz svih krajeva Srbije.

– Posebno se radujem vikendu pred nama, jer se u subotu vraćamo na mesto gde smo prošlog leta imali jedan od najlepših koncerata. Drago mi je i što ću uživo izvesti svoju novu pesmu “Ne volim te”, kao i pesme sa albuma “Carstvo”. Naravno, nećemo izostaviti ni sve one pesme koje publika voli, sada već više od petnaest godina. Spremni smo i jedva čekamo koncert na Paliću – ističe pevačica, koja ujedno najavljuje i izlazak novog albuma početkom sledeće godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here