Youtube/Marques Brownlee

Jedan jutjuber testirao je na svom kanalu najnoviji telefon poznatog kineskog proizvođača. OnePlus Nord je prvi mid-range telefon ove kompanije još od OnePlus X modela od pre nekoliko godina.

Ovaj model ugledao je svetlost dana u Indiji prošle nedelje, pa je sada došao red i na prve utiske. U pitanju je telefon sa prilično snažnim specifikacijama za mid-range uređaj, kao što su Snapdragon 765G SoC i 90Hz AMOLED displej. Međutim, da li je nešto moralo da bude žrtvovano?

Jutjuber JerryRigEverything odlučio je da to proveri na svom čuvenom testu izdržljivosti, gde podlaže OnePlus Nord grebanju, paljenju i savijanju.

U ovom video-snimku, na vremenu 5:45, možemo da vidimo kako OnePlus Nord puca posle savijanja. Telefon je naprsao blizu volume tastera, kada je malo jači pritisak primenjen.

Doduše, ovo ne znači da će OnePlus Nord stalno pucati, jer nikome ne bi baš palo na pamet da primeni toliki pritisak u svakodnevnom korišćenju. Sa druge strane, ipak znači da je kompanija napravila određene ustupke kada je izdržljivost u pitanju, pa je to cena plastičnog kućišta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here