Novi fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović, strelac u pobedi protiv Napretka, izjavio je da su samo navijači nedostajali da bi debi na “Marakani” bio savršen.

– Osećaj je predivan. Prvi put sam zaigrao na Marakani i odmah sam postigao pogodak. Kockice su se lepo sklopile i zahvalan sam Bogu na tome. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da ću pružiti još bolje partije. Gol posvećujem svojoj porodici. Oni su uvek uz mene – rekao je Spiridonović za klupski sajt.

On je dodao da je ceo tim crveno-belih „gladan” uspeha.

– Željan sam fudbala. Imali smo pauzu, a zbog korone sam krenuo i kasnije sa treninzima. Gladan sam golova i dobrih igara. Naravno, to važi za čitavu ekipu. Na svakom meču želimo da pokažemo koliko možemo. Željni smo pobeda. Treniramo svaki dan, visok je tempo, dobro je da uopšte stojimo na nogama. Umorni jesmo, ali mora tako. Pripremu se baza za ono što će nam kasnije biti potrebno.

Spiridonović ističe da mu je krivo što nema navijača, ali da je svakako sjajan osećaj izaći na “Marakanu” i postići pogodak.

– Nadam se da će se situacija sa korona virusom smiriti i da ćemo igrati mečeve pred njima. Saigrači mi stalno govore koliko im oni znače, a ja verujem da ćemo se ubrzo radovati novim uspesima – poručio je 26-godišnji fudbaler crveno-belih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here