Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je na svom stadionu čak 10 novih igrača u jednom danu, a sve kako ne bi došli u situaciju da ispadnu iz lige kao što je to bio slučaj ove sezone.  

Naime, uprava je odlučila da je potreban remont ekipe, tako da je čak 10 novih igrača predstavljeno u jednom danu, a po svemu sudeći, to nije sve. Potredsednik kluba je najavio još pojačanja.

– Moram istaći i da smo prošle sezone, sa najmanjim budžetom u ligi, uspeli da obezbedimo opstanak u situaciji kada ispada šest ekipa, što je uspeh ravan plasmanu u Evropu – rekao je potpredsednik kluba Uroš Kandić.

Od pojačanja koja su pristigla, čak tri igrača dolazi iz Bačke, a to su Lazar Mihajlović, Luka Ratković i Dejan Parađina.

Iz inostranstva je pristigao Stefan Dimić, a i Faruk Bihorac je prvi deo sezone proveo izvan granica Srbije. Obojica su potpisali ugovore na godinu dana.

Novi Pazar je doveo i dva pojačanja iz Prve lige Srbije, golman Nemanja Andrijanić dolazi iz Sloge iz Kraljeva, dok je Nemanja Kojičić prethdone sezone branio boje Kabela iz Novog Sada.

Dok preostala tri pojačanja dolaze iz Superligaških klubova – Bojan Balaž je igrao u TSC-u, Miloš Ostojić je branio u Napretku, dok je Danilo Bacanović prethodnu sezonu proveo u Proleteru odakle i dolazi na pozajmicu u Novi Pazar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here