Svi članovi kluba će u periodu od 28. do 30. juna moći da glasaju za neko od rešenja za novi grb šampiona Srbije, koji će se zvanično koristiti od sezone 2020/21.

Klub je pripremio tri opcije, a glasaće se preko Zvezdine aplikacije za mobilne telefone.

“Biti član Crvene zvezde je privilegija u svakom smislu te reči. Pored ponosa koji svaki član kluba oseća što je deo najveće navijačke porodice na Balkanu, on može da odlučuje o bitnim stvarima u klubu. Da je zaista tako dokazuje i odluka kluba, a na inicijativu članova Skupštine, da upravo članovi učestvuju u kreiranju klupskog grba koji će biti aktuelan od sezone 2020/21.

Podsetimo, našem klubu je ove godine priznata titula iz 1946. godine, a ovosezonskom krunom stigli smo i do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu koja će od ove sezone krasiti naš dres. Zbog velikog interesovanja zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba.

Učlanjenje i obnovu je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu “Rajko Mitić”, ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1000 dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno navodi se na sajtu Zvezde.

Izvor:
Vestionline, Max bet

1 COMMENT

  1. Ne ide to tako. Ako hoćete da menjate, onda menjajte i ime kluba. Odavno vi niste “Crvena zvezda”, više mi ličite na nekakav “Zadrugar” iz Mrduše Donje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here