Youtube
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije poželelo je građanima Srećnu Novu godinu originalnom video čestitkom u kojoj ambasadori Srbije čestitaju praznike na jezicima zemalja u kojoj rade.

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković poželeo je u video poruci, u svoje i u ime 100-ak diplomatskih predstavništava Srbije u svetu svim građanima Srbije, sveta, i svim Srbima u regionu i dijaspori srećnu Novu godinu.

“Želim srećne novogodišnje praznike, sa željom da u novoj 2021. godini imaju mnogo više razloga za slavlje i osmeh, da imaju mnogo više zdravlja, sreće, uspeha i blagostanja. Da u novoj 2021. godini sve slavimo kao što smo to ranije radili pre ovih opakih epidemija i bolesti i da budemo mnogo bliži jedni drugima. Srećna Nova godina”, rekao je Selaković.

U video poruci čestitke su uputili ambasador Srbije u Italiji Goran Aleksić, ambasadorka Srbije u Nemačkoj Snežana Janković, ambasadorka u Meksiku Tatjana Conić, ambasador u Bugarskoj Željko Jović, ambasadorka u Francuskoj Nataša Marić, ambasador u SAD Marko Ðurić.

Čestitke su uputili i ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski, ambasador na Kipru Marko Blagojević, u Finskoj Saša Obradović, u Iranu Dragan Todorović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here