NEBOJŠA BABIĆ
Ilustracija

Najnoviji mjuzikl koji će nam ulepšati prednovogodišnje praznike : “Veselo devojačko veče” reditelja Radeta Vukotića, biće održan prvi put na Velikoj sceni Kombank Dvorane 23. decembra.

U ovom muzičko- scenskom spektaklu reditelj „priča priču” o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.

Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge.

U mjuziklu su isprepletne životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti, a tokom trajanja show-a, stvara se sjajna interakcija pet dama sa publikom.

Glavne uloge u ovoj predstavi koja ujedno predstavlja adaptaciju čuvenog američkog mjuzikla “Devojačko veče” (Girls Night) igraće: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters.

Mjuzikl „Devojačko veče” urađen je u produkciji Emotion Teatra.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime