Novogodišnji paketići

0

A. Čukić
Ko daje taj i dobija: Nikola Jovanović
 

I zaslužio je, jer kako kaže, popravio je ocene u školi, a sada svoje šarene crteže prodaje na humanitarnim zabavama i tako pomaže drugoj deci. Drugi novogodišnji paketić darodavka je namenila petogodišnjoj Heleni, devojčici Beograđanke Monike Terzić, koja je godinama u stanju budne kome, uz poklon od 10 evra. Ostale novčane donacije ova plemenita žena, koja svaki mesec upućuje priloge u Srbiju, poklanja bolesnom Pančevcu, sedmogodišnjem Vladimiru Đorđeviću, sestri i bratu Teodori i Lazaru Stankoviću iz Kule, mališanima oštećenog sluha i genetskog oboljenja očiju, kao i Milki i Čedomiru Mitrašinoviću iz Užica, sa njihovim bolesnim sinovima Radošem i Markom.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

"Želim svim štićenicima 'Vesti' lepšu 2015. godinu. Ja ću i dalje pomagati, koliko mogu, nadajući se da će mi se pridružiti zemljaci iz Austrije. Toliko nas ima, i kada bi svako od nas dao samo jedan evro, mnogi ljudi u otadžbini bili bi srećniji", tvrdi Vera Lotrijan Jovanov, žena koja ima brojne udarničke značke i baš zato nastavlja udarnički da se bori za ljude u nevolji. Hvala, Vera!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here