Novopazarac među bilijarskom elitom u Atini

0

 

Đulović je rekao da spremno dočekuje najznačajnije takmičenje u dosadašnjoj karijeri, gde bi u trećem kolu mogao da se sastane sa Maltežaninom Tonijem Dragom.

"U odličnoj sam formi. Posle susreta sa domaćim takmičarima u prva dva kola, gde mislim da sam favorit, usledio bi duel sa Dragom. Nadam se da će doći do meča s legendom svetskog bilijara i snukera", rekao je Đulović radiju Sto plus.

On je ocenio da će turnir u glavnom gradu Grčke biti jedan od najjačih na svetu ove godine.

"Između ostalih, tu su Šejn van Bening iz SAD, Holanđanin Nils Fejen i Nemac Ralf Suke, što znači da će učestvovati trojica od četvorice najboljih svetskih igrača", rekao je 33-godišnji Pazarac.

"Što se mog igranja u Atini tiče, veoma je zaslužna i gradska uprava koja je snosila najveći deo troškova", dodao je Đulović.

Husein Đulović je prošlog meseca bio drugi u Prištini u disciplini "desetka", dok je na takmičenju sa devet kugli u Čačku zauzeo treće mesto. Sredinom februara je nastupio na jakom turniru "desetke" u Prilepu, gde je u meču za plasman među 16 najboljih poražen od kasnijeg finaliste, Šandora Tota iz Novog Sada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here