NS: Sudar “korse” i džipa, jedan mrtav

0

Nastradali je bio u "opel korsi" na koju je, iz još uvek nepoznatih razloga od nazad naleteo džip "lend rover diskaveri 4" (Foto: Ilustracija)
 

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je na licu mesta zatekla čoveka sa višestruko teškim telesnim povredama u predelu glave i odmah ga hitno prevezla u Urgentni centar. Nakon pokušaja reanimacije, vozač "korse" je podlegao povredama.

-Poziv smo primili oko 12.10 sati, da je na Bulevaru evrope, u delu od Futoškog puta prema Detelinari došlo do saobračajne nezgode. Ekipa je ubrzo bila na licu mesta, gde je zatekla povređenog muškarca. Pacijent je odvežen u Urgentni centar Vojvodine, gde je ubrzo nakon reanimacije na žalost preminuo-rekla je za ALO! doktor Sanja Pokrajac Nenadić portparolka novosadske Hitne pomoći.

 

Od siline udara ceo zadnji deo "opela" je uništen, dok je džip zadobio oštećenja prednjeg dela.Očevidci događaja kažu da je udar bio silovit i da vozač korse već na licu mesta nije davao skoro nikakve znake života.

– Šetao sam bulevarom i na svega nekoliko metara od mene se začuo silovit i snažan udarac. Bilo je zaista katastrofalno. Kada sam se okrenuo delovi opela su leteli na sve strane, dok je sa džipa odpao branik. Iz džipa je izašao mlađi muškarac, dok iz korse nije izlazio vozač. Ubrzo je stigla hitna pomoć i odvezla ga. Već na licu mesta su bile male šanse da će preživeti, rekao je Marko J., dodavši da delom Bulevara gde se dogodila nesreća mnogobrojni vozači uhvate pravac i jure, ne poštujući saobraćajnu signalizaciju, niti ograničenje brzine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here