Nula od fudbala u Jagodini, a selektori zadovoljni

0

Nada u revanšu: Radovan Ćurčić, selektor "orlića"
 

"Mislim da smo videli danas dobru utakmicu. Imali smo za protivnika veliku ekipu, koja zaslužuje svako poštovanje i mislim da se jagodinska publika danas uverila u to. Bilo je jako teško neutralisati individualni i timski kvalitet koji ta ekipa poseduje,
ali uspeli smo u tome", rekao je Ćurčić.

 

Meč u Jagodini završio se 0:0. "Mislim da smo u poslednjih 20 minuta najbolje izgledali i da smo tada možda i mogli da dođemo do neke prednosti, ali smo apsolutno zadovoljni i ovim rezultatom protiv ekipe koja pet godina nije izgubila utakmicu", rekao je Ćurčić.

 

Revanš se igra 14. oktobra u Španiji. "Pokušaćemo za ovo kratko vreme da se oporavimo i da napravimo veliko iznenađenje. Sigurno da će u Španiji biti mnogo teže nego u Jagodini. Moramo ponovo da imamo ovakvu organizaciju igre u odbrani, moramo delovati ovako kako smo delovali danas i pokušati da budemo i
mnogo bolji nego što smo bili večeras", rekao je Ćurčić.

 

Novinare je zanimalo da li selektor očekuje nekog od devetorice igrača koji imaju pravo nastupa za ovu selekciju a kojih nije bilo u Jagodini. "Ne verujem da će biti spuštanja igrača iz A selekcije. Tačno je da smo mi igrali bez devetorice igrača, ali nećemo se vraćati na to. Oni igrači koji su kod nas ovog trenutka, za nas su najbolji i  bilo bi krajnje neukusno sa moje strane da žalim za drugima", rekao je trener.

 

"Ponosan sam na igrače koji su večeras igrali i na to kako su predstavili reprezentaciju Srbije", dodao je Ćurčić.

 

Selektor Španije Albert Selades bio je zadovoljan mečom. "Ovo je bila teška utakmica, ali je na kraju sve ispalo dobro. Vraćamo se u Španiju da se spremamo za narednu utakmicu. Srbija ima dobru ekipu, igrala je vrlo jasno i dobro odradila svoj posao", rekao je Albert Selades.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here