U 21. kolu srpske Superlige u Bačkoj Topoli su TSC i Rad igrali 0:0, Spartak je bio bolji od Bačke 1:0, dok su nerešeno odigrali Napredak i Javor 1:1, kao i Proleter i Zlatibor. U tom duelu je bilo 2:2.

TSC je u duelu protiv Rada bio bolji rival, ali na kraju izabranici bivšeg selektora Mladena Krstajića nisu došli do gola. Bilo je 0:0 iako je TSC imao čak deset pokušaja da savlada golmana „građevinara“.

Spartak je bio bolji od Bačke u Subotici 1:0, a jedini pogodak je viđen u 40. minutu kada je strelac bio Nikola Furtula. Njemu je to inače tek prvi gol za Subotičane u drugom meču za ovaj klub.

Proleter i Zlatibor su odigrali najuzbudljiviji meč dana. Novosađani su poveli preko Kovačevića već u četvrtom minutu, da bi Vukić izjednačio u devetom. Na 2:1 za Proleter je postavio Živojinović, da bi Janjić krajem prvog poluvremena postavio i konačnih 2:2.

U nastavku je Krstić iz Zlatibora dobio drugi žuti karton, ali to domaći Proleter nije znao da iskoristi.

Napredak je u duelu protiv Javora gubio od 11. minuta. Tada je Ostojić postigao autogol. U drugom poluvremenu je Napredak došao do izjednačenja, a strelac je bio iskusni Marko Bančanin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here