Centar Portland Trejlblejzersa Jusuf Nurkić uputio je na Tviteru negativan komentar na račun ministra zdravlja Republike Srpske Alena Šeranića, što je na društvenim merežama izazvalo negativne reakcije.

Nurkić je prokomentarisao izjavu Šeranića, koji je rekao da u Federaciji ima 29 zaraženih osoba korona virusom, a devet u Republici Srpskoj, kao i da je RS sa Federacijom BiH postigla dogovor da se „svakog dana u turnusu od po jednog sata zaražene osobe biti sprovedene prema Federaciji“.

– Čije državljanstvo imaš ministre moj, ti i politika niste dobar spoj, al“ šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj – napisao je Nurkić.

 

Na njegovu objavu reagovao je Igor Dodik, predsednik Košarkaškog kluba Igokea.

– I posle se čude što ne navijam za BiH. Kad imaš nekog u reprezentaciji poput Jusufa jednostavno te je sramota. U ovakvoj situaciji pokazivati da nekog mrziš. Jadno – napisao je Dodik.

Pojedini mediji u BiH navode da je Nurkić „udario na Bošnjaka koji radi u vladi RS“, dok se drugi pitaju šta je Nurkiću trebalo da u ovom trenutku širi mržnju, a treći ocenjuju da je samo direktan.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime