Promo

Vreli letnji dani na planini mogu da budu pravo uživanje ako se napravi dobar izbor. Na jednom od proplanaka planine Goč, vikendica V-House na površini od 130 kvadrata, nudi pun komfor i idealno je mesto za odmor.

Osim što odiše luksuzom, ova raskošna vila ima potpunu toplotnu i zvučnu izolaciju, pa je najbolje rešenje za beg iz grada. Idealno uklopljena u planinski ambijent, ova kuća ima sve preduslove da odmor bude prijatan i nezaboravan: čist gočki vazduh, netaknutu prirodu, borovu i bukovu šumu.

Oni koji su bili kažu da je idealno mesto da se spoje zabava i odmor. Smeštajni kapacitet je do osam gostiju za spavanje, a za proslave do dvadeset osoba. Idealno je za rođendane, ženske, momačke večeri… a obezbeđena je i kompletna dekoracija. Ima tri spavaće sobe, a prizemlje kuće koncipirano je oko cozy kamina, pa je za prekaljene romantičare ovo pun pogodak.

Ovaj moderni objekat, koji inače, poseduje i privatan parking, izgrađen je od čvrstih materijala, a sa unutrašnje i spoljašnje strane obložen je sibirskim arisom. Ceo je klimatizovan i pokriven detektorima za dim.

Eksterijer je prilagođen savršenom uživanju i nudi sadržaje sa bazenom na glavnoj terasi, sto sa stolicama za ručavanje na travnatoj površini ili izležavanje na lenjivim vrećama popločanog dvorišta. Terasa sa bazenom zapravo je i najatraktivnije mesto ispred kuće, a zauzima površinu od 50 m2.

Uživanje u tri nivoa

Kuća se sastoji iz tri nivoa. Prizemlje, prostrani dnevni boravak sa kupatilom, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom. Prvi nivo ima dve spavaće sobe sa terasama, hodnik sa garderoberom i kupatilo. Sobe su opremljene duplim ležajevima dimenzija 200cm x 160cm. Drugi nivo ima posebnu atmosferu, obuhvata prostor pod kosinama krova dužine od 10m sa centralnom visinom 2.4m, namenjen za spavanje.

Naročita atrakcija tokom letnjih meseci je otvoreni roštilj, a gurmani naročito vole ovaj detalj. Gosti koji žele potpuno da se opuste i da imaju sve spremljeno, mogu hranu naručiti iz etno restorana “Horizont”, koji je “sačuvao ukus starih vremena”, kako lokalci vole da kažu. U dogovoru sa glavnim kuvarom restorana, može se birati obrok po želji, a “domaćini” garantuju visok kvalitet usluge.

– Turizam nije samo sezonska zarada. To je jedan ozbiljan koncept. Tako i mi na Goču nudimo potpuni sklad i harmoniju sa prirodom u V-Housu. Zato turistima nudimo nešto sasvim drugačije – oazu mira, luksuza i komfora u srcu prirode, na svežem planinskom vazduhu, uz potpunu uslugu. Taj povratak prirodi, kroz odmor i uživanje nudi nezaboravni doživljaj. Zadovoljni gosti nam se vraćaju, a zanimljivo je da kuću rentiraju i stranci, naši ljudi iz inostranstva, domaći turisti. Svi su prepoznali udobrost i kvalitet – kaže Predrag Vuletić, idejni tvorac V-House.

Bogata flora i – trpeza

Goč sa najvišim vrhom od 1216 metara ne spada u visoke planine, ali je po bogatsvu sadržaja i nestvarnoj flori sa 700 vrsta biljaka, bez konkurencije i u Srbiji i u Evropi. Nadomak lokacije gde je smeštena vikendica V- House su pešačke staze, veštačko jezero Selište, uz mogućnost da se provozate kvadovima ili rentirate džip. Tu su i mali etno restorani koji su sačuvali i miris i ukus stare planinske hrane. Mnogi imaju svoje ribnjake, pa obavezno treba probati čuvenu gočku pastrmku, ali i domaći sir i kajmak, kozju surutku, pečurke ili jagnjeće pečenje. Za sladokusce tu su ukusne štrudle, ali i organske borovnice. Ko želi da proba domaću rakiju “dunjevaču”, na pravom je mestu. Ko voli izlete, može otići do planine Stolovi, koja je poznata po divljim konjima.

Izazov za avanturiste

Za one avanturističnog duha koji žele da dožive duh planine na najbolji način, postoji V -House Wrangler tura sa profesionalnim vodičem koja nudi upoznavanje skrivenih kutaka i najlepših vidikovaca Goča.

Uskoro će, zahvaljujući saradnji Opštine Vrnjačka Banja i porodice Đoković, Goč dobiti još jednu atrakciju. Reč je o gondoli, u dužini od sedam kilometara, koja će pružiti neverovatan pogled na kompletan krajolik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here