Oba trenera nezadovoljna suđenjem

0

Trener srpskog šampiona istakao je da je Partizan u večerašnjioj utakmici "drastično oštećen" i dodao da je kriterijum suđenja bio poptuno drugačiji pod košem domaćina u odnosu na ono što se dešavalo u reketu Unikahe.

 

"Ne možemo da budemo zadovoljni deljenjem pravde, a posebno su nas iritirale odluke Grka Leonidasa Spiridonosa i Turčina Tolge Sahina", naveo je Vujošević.

 

On je naglasio da njegovi puleni nisu uspeli da zaustave seriju Unikahe i zadrže vođstvo u samom finišu meča, a da je osnovni razlog tome veliki broj izgubljenih lopti, od kojih su neke predate protivniku u nizu.

 

"Ovaj mladi i tek kompetirani tim Partizana nema nikakav rezultatski imperativ u Evorligi, ali mislim da će, kako sezona bude odmicala, pružati sve bolje partije", poručio je Vujošević, napomenuvši da je plejmkejer Lester Mekaleb odigrao sasvim zadovoljavajuće, iako je večeras debitovao.

 

Prvi stručnjak Unikahe složio se sa Vujoševićem da su sudije dosta grešile, a njemu je posebno zasmetalo što su na poluvremenu potpuno promenili kriterijum.

 

"Sezonu u nacionalnom šampioatu smo počeli vrlo loše, ali kako vreme odmiče radimo sve bolje. Imali smo puno problema sa povredama uoči meča sa Partizanom, ali smo uspeli da slavimao na vrlo teškom gostovanju", rekao je Garsija.

 

Prema njegovim rečima, "crno-beli" su u prvih 20 minuta iskoristili brojne greške protivnika u odbrani, a da je posebno iznenadio novajlija Mekaleb.

 

"Srećan sam, jer svi znamo da nije lako pobediti Partizan, a posebno u Beogradu, gde Srbi imaju sjajnu podršku navijača", zaključio je Garsija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here