EPA
Portugalski fudbaler pred novinarima

“Skudeto sports” na Tviteru ima i objašnjenje Amerikanke Ketrin Majorge (34) o tome šta se dogodilo u Las Vegasu 12. juna 2009.

 

“Špigl” je rešio da zaprži čorbu portugalskom asu, a nova zvezda Juventusa je potegao advokate da sroče tužbu protiv nemačkog lista. O čemu se radi?

“Špigl” je još prošle godine pisao o tome da je Kristijano Ronaldo (33) u junu 2009, u leto kada je iz Mančester junajteda prešao u Real, silovao devojku u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Njih dvoje su se upoznali te večeri u noćnom klubu u američkoj prestonici zabave. Valjda su zatim otišli u hotel, a portugalski fudbaler ju je napastvovao kada je ona odbila da ima seksualni odnos.

– Rekla sam mu da ne želim seks s njim, a on je nasrnuo na mene i silovao me je jer sam rekla ne – otvorila je dušu Majorga.

“Špilg” je pisao da je Kristijano Ronaldo u januaru 2010. dao toj devojci 375.000 dolara da ćuti, što je ona i prihvatila, obavezujući se na to i pisanim tragom. Devet godina kasnije je progovorila o tome po savetu advokata Leslija Marka Stovala (65), koji je podneo građansku tužbu protiv Portugalca.

– Zahtevamo da se sporazum o neobjavljivanju poništi jer ga je moja klijentkinja potpisala pod psihičkim pritiskom i mentalnim posledicama zbog seksualnog nasrtaja. Iskorišćeno je njeno emocionalno stanje i zato je sporazum nevažeći – objasnio je advokat kakva mu je strategija za sudski proces.

Stoval je istakao da je u aprilu ove godine Majorga bila podvrgnuta psihološkom veštačenju. Utvrđeno je da pati od posletraumatskog stresnog poremećaja i kliničke depresije kao neposredne posledice silovanja.

Detalji koje Majorga opisala za “Špigl” idu ovako:

– Bila sam u klubu s prijateljicom. Neko me je iznenada zgrabio za ruku. Bio je to on. Rekao mi je: Ti, dođi ovamo. Isprva nisam htela da mu se pridružim. Zatim me je častio pićem. Malo smo ćaskali i onda mi je zatražio broj telefona. Dala sam mu broj i jednostavno otišla. Kasnije mi je stigla poruka od njega. Pozvao me je da dođem u njegov apartman gde je bio s prijateljima. Otišla sam. Tamo je bilo veselo. Mnogi su bili u đakuziju. Ponudio mi je da se presvučem u njegov šorts. Dok sam se presvlačila u kupatilu, on je ušao go. Zamolio me je da mu dodirnem penis, a zatim i da mu pu…m. Pomislila sam: Da li je ovo šala? Kakav je glupak i gubitnik čovek koji je toliko poznat i bogat. Rekao mi je da će me pustiti ako ga poljubim. Rekla sam da ću ga poljubiti, ali ne želim da dodirujem njegov penis. A onda je on počeo nasilnički da se ponaša.

U svedočenju Kristijana Ronalda preko advokata se tvrdi da nikakvog fizičkog zlostavljanja nije bilo, da su u kupatilu imali predigru i da joj se on izvinio. Kada je izašla napolje, nijednim gestom se na njoj nije videlo da se dogodilo nešto strašno.

Majorgin advokat na to kaže da je prirodno da odbrana čini sve da dokaže nevinost svog klijenta, ali tako i sama učestvuje u zločinu želeći da se prava istina ne dokaže.

Ronaldovi advokati su spremili tužbu protiv “Špigla” zbog povrede časti i ugleda svog klijenta i grubog zadiranja u njegov privatni život.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here