Objavljene intimne fotografije italijanske zavodnice i vlasnika Rome: Afera koja je uzdrmala fudbal u Seriji A (FOTO)

0
Printscreen: Instagram/dilettaleotta
Dileta Leota

Jedna od najlepših sportskih novinarki na svetu Dileta Leota je poslednjih dana glavna tema italijanskih medija jer je viđena u hotelu sa milijarderom iz Amerike Rajanom Friedkinom, sinom vlasnika Rome.

Nime, mediji često pišu o svakom koraku voditeljke koja radi za DAZN i koja je zaštitno lice Serije A. Nedavno su je nazvali i seks predatorkom, jer je tako svojevremeno bila sa bokserom Danijeleom Skardinom, kojeg je navodno ostavila i uplovila u aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem, s kojim je viđena tokom novogodišnje noći u njenom stanu u Milanu.

Nakon što se stišala afera sa Ibrahimovićem, pojavile su se nove informacije da je uplovila u romansu sa Džan Jamanom, turskim glumcem, jednim od najpoželjnijih muškaraca širom sveta.

Oboje su objavljivali i zajedničke fotografije na društvenim mrežama i potvrdili su vezu.

Međutim, od turskog glumca nema ni traga ni glasa nakon što su se u medijima pojavile informacije o seks aferi njegove devojke i sina vlasnika Rome.

Dileta se po prvi put oglasila i demantovala priče, istakavši da njena baka od 80 godina čita te stvari i veruje u sve šta pišu novine.

– Uvek sam do sada ćutala, možda sam i pogrešila. Svakodnevno sam trpela otrovne tračeve, fotografi su kampovali pred mojom kućom i hvatali svaki moj potez. Umorila sam se čitajući svakojake natpise o meni na društvenim mrežama i vestima.

– Objasnite mi zašto žena ne može da ima prijatelje, a ne samo ljubavnike. Jer, ako se sastanem sa nekim momkom na aperitivu, da li to znači da ćemo razgovarati o ljubavi? Ako radim reklamu sa poznatim fudbalerom, zašto to znači da smo mesecima u tajnoj vezi? Ako izlazim sa lepim glumcem i ako sam srećna, zašto je to onda izmišljenja priča? Ako sam u trenutku odlučila da odustanem od putovanja, zašto da govorimo o krizi među nama?

– Ja, Dileta Leota, negiram sve glasine koje su me povezivale sa Ibrahimovićem i Friedkinom, kao i krizi moje veze sa Jamanom – istakla je ona u objavi na Instagramu.

Međutim, mediji očigledno nisu pisali izmišljene priče, a Dileti je kao odgovor na ove optužbe o lažima stigla i paparaco fotka na kojoj je uhvaćena da se strastveno ljubi sa Friedkinom.

    

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here