youtube/ Al Jazeera Balkans
Foto: Arhiva

Ubistvo šest osoba u novozagrebačkom naselju Kajzerici počinio je Igor Nađ (36) iz Vukovara, prenose hrvatski mediji, ocenjujući da se radi o „jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske nezavisnosti“.

Ubijene su majka, otac, dve kćerke, sin jedne kćerke i dečko druge.

Zagrebački „Jutarnji list“ prenosi da su ubijene sestre Maja i Josipa, desetogodišnjak, koji je najverovatnije bio Majin sin, dok je ubica, prema prvim i nezvaničnim informacijama, bio Majin dečko.

Beba koja je pronađena nepovređena na poprištu zločina dete je ubice i trenutno se nalazi u Domu za decu u Nazorovoj.

Ubica je prilikom hapšenja počinio samoubistvo, a kao motiv užasnog zločina pominje se ljubomora.

Inače, policijski uviđaj je završen oko 9 sati i 30 minuta.

Policija je na konferenciji za novinare otkrila da ranije nije zabeleženo porodično nasilje i da je ubica od 2017. godine imao prebivalište na istoj adresi kao i porodica.

Zamenica mesnog odbora Kajzerica Marija Šaranja rekla je medijima da se radi o poštovanoj i mirnoj porodici, koja je nekoliko puta od mesnog odbora tražila pomoć za poboljšanje uslova života.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić rekao je da je to velika tragedija.

– Metropola je danas obavijena u crno. Ipak, ovo je izolovani slučaj, Zagreb je siguran grad. Jedini je to evropski glavni grad u kojem možete bezbrižno šetati usred noći. Pozvoniti svakome na vrata, pojesti pitu ili ajngemahtec, toga nema u Evropi – rekao je Bandić, prenosi „Večernji list“.

1 COMMENT

  1. Ako nosiš \”U\” na kapi, verovatno je siguran grad. Jbg, kad predsednica to brani, sve je lakše.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here