Pixabay

Italijanski seksolog Pjero Lorenconi objasnio je da ženske grudi mogu da naznače karakter u istoj meri kao što to čini astrologija.

Tipove grudi uporedio je s voćkama, pa tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu da otkriju sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks i pravi su životni suputnici.

Žene s velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti.

Prema obliku grudi Lorenconi je podelio žene na dinje, grejp, kruške, jabuke i limune. Dodao je i pomorandže i tvrdi da žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

Dinja

Prema mišljenju tog italijanskog seksologa, žena s velikim okruglim grudima koje liče na dinje možda na prvi pogled deluje majčinski, ali je to daleko od istine. Takva žena voli da jede, želi da joj ugađaju i da joj se dive i nije previše zainteresovana za seks.

Limun

Grudi u obliku limuna ukazuju na vatrenu partnerku. Takva žena je puna života, ume da se nasmeje i našali na svoj račun, a u krevetu vole raznolikost. Ove su žene pune života, ponekad drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalina.

Grejp

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što muškarci očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u biti stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa staviće razmenjivanje nežnosti.

Kruška

Ako vas je zainteresovala žena s grudima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog oblika grudi vole da vode ljubav u svim varijantama. I pripazite! Iako deluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nežnijeg pola su sklone preljubi.

Jabuka

Jabučaste grudi navodno otkrivaju frigidnu domaćicu, koja teško doživljava orgazam, ali u krevetu bi isprobala ama baš sve. Nerado menjaju partnere i obično su pametnije od svojih muževa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here