Promo

Ako su OBN i RTRS TV kanali koje rado pratite, a živite daleko od kuće, imamo odličnu vest za vas. Oba TV kanala od 1. juna možete da gledate ekskluzivno na GO4TV, bez obzira na to gde se nalazite.

Ekskluzivno pravo na emitovanje u inostranstvu ove TV kuće dale su kompaniji GO4YU prepoznajući njen veliki potencijal i kvalitet GO4TV usluge.

GO4TV predstavlja najkomotniji način praćenja TV kanala jer su svi vaši omiljeni TV kanali na jednom mestu a pristupate im sa svih vaših uređaja – televizora, telefona ili tablet uređaja. U GO4TV ponudi je preko 250 sportskih, informativnih, zabavnih, sportskih i dečijih TV kanala sa ex-YU prostora.

Za sve nas koji živimo u inostranstvu, televizija predstavlja vezu sa domovinom, mogućnost da ostanemo u toku sa najvažnijim vestima i dešavanjima iz starog kraja.

Novi korisnici mogu da testiraju uslugu potpuno besplatno u trajanju od 15 dana. Dovoljno je da preuzmete GO4TV aplikaciju sa Google Play, Appstore-a ili Smart Hub-a na vaš uređaj, registrujete se u par jednostavnih koraka i počnete da uživate u vašem omiljenom TV sadržaju.

U toku su izuzetne promocije “Plati 6, gledaj 12” i “Plati 12, gledaj 24” koje vam omogućavaju da dobijete duplo više meseci za praćenje željenog TV sadržaja.

Za više informacija posetite GO4YU sajt.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here