Obnavljaju školu u Petrovcu na Mlavi

0

Mastor Neđo

Nenad Mijailović, poznati rukometni golman bio je jedan od najaktivnijih u prikupljanju humanitarne pomoći, kada je u pitanju cela srpska zajednica u Lincu. Obezbedio je nekoliko utovara pomoći što u hrani, što u garderobi.

Prikupljena sredstva humanitarne pomoći SPORTskog kluba Mlava, su prevezena u Petrovac na Mlavi i dostavljena u prostorije Srednje škole Mladost. Članovi kluba Dragi i Dragan Jovanović su lično uručili novčanu donaciju direktorki Jadranki Cvetković. U poplavi je najviše stradala fiskulturna sala, za čiju sanaciju će ova novčana sredstva biti utrošena. Oni su takođe dopremili Crvenom krstu Petrovac kombi pun hrane sa bebe, sredstava za ličnu higijenu i još mnogo toga. Uprava kluba na čelu sa Rajkom Mijatovićem se zahvaljuje svim donatorima.
 

Veselje posle humanitarnog rada
 

U prostorijama kluba organizovana je i mala svečanost uz muziku u znak zahvalnosti svima koji su učestvovali u ovoj akciji. Sve je začinjeno ukusnim gulašom od srnećeg mesa. Nenad Mijailović je, osim umeća među stativama, pokazao i vrline u pravljenu gulaša.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here