Obradović otkrio male tajne

0

Višestruka korist: Obradović sa mladim talentima i trenerima iz Beča

Selektor je tokom dvodnevne posete austrijskoj prestonici održao prezentaciju svoje akademije, a sa glavnim trenerom Bojanom Milinkovićem odgovarao je na pitanja roditelja i dece o pravilnom razvoju u sportu, posebno u tenisu, i objasnio način i metode rada Teniske akademije "Bogdan Obradović".

 

 

Posle ovih susreta zaključeno je da postoje uslovi da teniska akademija započne svoj rad i u glavnom gradu Austrije. Veliko ime srpskog tenisa je posle prezentacije posvetio vreme upoznavanju i druženju sa decom, budućim šampionima teniskog sporta.

Na hobi turniru u organizaciji TSV AS, Obradović je mladima praktično demonstrirao neke "tajne" i veštine tenisa i metode koje se primenjuju u njegovoj teniskoj akademiji.

Pored članova TSV AS i drugih austrijskih klubova, gosti hobi turnira i susreta sa Obradovićem bili su i talenti TK AS iz Bijeljine koji su kroz takmičenje i druženje stekli nove prijatelje u Austriji.

Sledeći korak saradnje je organizovanje desetodnevnog teniskog kampa u Beču, gde će talentovani teniseri iz Austrije i Evrope imati priliku da svoje znanje uz našeg velikog stručnjaka usavrše i podignu na još viši nivo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here