foto: Nebojsa Paraušić/ MN press

Košarkaši Partizana u 25. kolu ABA lige sutra od 21 sat u hali “Aleksandar Nikolić” dočekuju Mornar iz Bara sa željom da se vrati na “pobednički kolosek” posle poraza od Cedevita Olimpije.

– Još jedna utakmica u nizu, nešto različita jer smo iskoristili pauzu usled neigranja u Evrokupu, tako da smo iskoristili da malo osvežimo ekipu i da radimo na drugačiji način. Trebalo bi da to sve bude viđeno sutra uveče na terenu protiv ekipe koja zaslužuje svako poštovanje. Probaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu – istakao je trener crno-belih Željko Obradović za klupski sajt.

Krilni centar Partizana Alen Smailagić smatra da je Mornar jako nezgodna ekipa.

– Treba da se pripremimo, posebno nakon poraza od Cedevita Olimpije. Tu je Željko kao iskusan trener koji će da nas stavi na mesto i priprema. Imali smo malo nezgodniji trening posle poraza da se ne opustimo i da ne dozvolimo da nešto izmakne kontroli. Imali smo naporan raspored, iskoristili smo pauzu i da se malo odmorimo i sada idemo dalje – rekao je Smailagić.

Partizan uoči ovog duela u regionalnoj ligi ima 19 pobeda i četiri poraza, dok je Mornar vezao dve pobede i ima skor 9-13.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here