A. Vučićević

Novi protest “Jedan od pet miliona” biće održan u subotu kod Terazijske česma, poručio je lider Dveri Boško Obradović. 

Obradović: U subotu smo ponovo na ulici jer vlast odbija normalan razgovor

Na konferenciji za medije Obradović je rekao da će u subotu građanima biti predstavljen zajednički tim sastavljen od stručnjaka koji bi, kaže, bili spremni da razgovaraju oko toga kako treba da se uredi buduće funkcionisanje RTS-a, REM-a i nadležnih institucija.

Ističe da je ponuda za razgovor o ovim temama još na stolu.

– Ako vlast ne želi da razgovara čak ni sa timom stručnjaka za ove oblasti, onda vlast nije normalna. I mi ćemo u subotu biti prisiljeni da iznesemo dalje naše korake kako bi se ova vlast prizvala pameti – istakao je Obradović.

Lider Dveri je osudio pritiske na zaposlene u javnom sektoru koji su, ističe, prinuđeni da dođu u petak na stranački skup SNS.

– Taj sramni miting kojim se zloupotrebljavaju svi javni resursi najbolji poziv građanima da izađu u subotu na protest 1 od 5 miliona – Svi kao jedan – istakao je lider Dveri.

To je, kaže, defile ucenjenih ljudi koji su napustili svoja radna mesta i doveli u pitanje funkcionisanje kompletnog državnog aparata u lokalnim samoupravama.

– Mi se protivimo tom bolesnom stanju našeg državnog aparata i nećemo odustati od naše borbe. O svim daljim koracima bićete informisani na kraju subotnjeg protesta. Pozivam sve da dođu u subotu u 18 kod Terazijske česme – rekao je Obradović.

Izvor:
RTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here