Foto: MN Press
KK Partizan

Andora je tim koji igra veoma dobro u poslednje vreme, u izuzetnoj su formi, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.

Crno-beli sutra od 20.30 sati dočekuju Andoru u 13. kolu Evrokupa.

– Andora je tim koji igra veoma dobro u poslednje vreme. U izuzetnoj su formi. Dobili su u španskom prvenstvu Real u Madridu i pre nekoliko dana Huventud igrajući veoma dobro, gde su dominirali od početka do kraja. Imali su u jednom trenutku čak i 30 poena razlike, na kraju se završilo sa 20. To bi za nas trebalo da bude dodatna motivacija, da igramo protiv tima koji je u izuzetnoj formi – rekao je Obradović medijima u hali “Aleksandar Nikolić”.

Partizan ima skor od 8-4 i u seriji je od dva poraza u Evrokupu, dok je Andora na učinku od šest pobeda i pet poraza.

– Važnost utakmice je velika, kao i svih utakmica koje ćemo igrati u Evrokupu do kraja. Znamo da je sistem takmičenja takav da bi valjalo da imamo prednost domaćeg terena, međutim lično mislim da je mnogo važnije u kakvom ćemo stanju biti kada počnu te utakmice koje su praktično ”ili pobeđuješ ili si završio takmičenje”. Ono što mene raduje je da smo posle utakmice sa Borcem imali tri veoma dobra treninga. Sampouzdanje i ono što je važno da bi se odigrala dobra utakmica dolazi kroz trening – istakao je Obradović.

Tako da sam izuzetno zadovoljan i prva stvar koju bih voleo da vidim sutra je da izgledamo kako smo izgledali na tri poslednja treninga ovde u Pioniru, dodao je trener Partizana.

– Naravno, pred našim navijačima želja, borbenost i sve ono što smo do sada pokazivali u velikom broju utakmica mora biti na tom nivou i da se nadamo da ćemo protiv protivnika koji je u veoma dobroj formi odigrati najbolju moguću utakmicu i da eventualno pobedimo – istakao je Obradović.

Centar Partizana Matijas Lesor rekao je da očekuje težak meč duel.

– Biće teška utakmica protiv dobrog tima. Izgubili smo prethodne dve utakmice u Evrokupu i sada se vraćamo u Beograd sa željom da odbranimo naš domaći teren. Oni su dobar tim, imaju dva odlična beka i moraćemo da bodemo spremni za veliku borbu svih 40 minuta – poručio je Lesor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here