Tanjug

Lider pokreta Dveri Boško Obradović oglasio se sinoć na Tviteru i objavio kako je oko 22 časa dobio iznenadni poziv sa televizije Hepi da dođe u jutarnji program u 8:30, a samim tim prisustvuje TV duelu sa Aleksandrom Vučićem. Do duela ipak nije došlo, a objašnjenja za to su različita.

Obradović je naveo da je sinoć poziv na duel sa Vučićem u jutarnjem programu TV Hepi dostavljen informativnoj službi pokreta Dveri, dodajući da im je objašnjeno da predsednik Srbije do izborne tišine ima samo taj termin, jer posle toga putuje van zemlje.

Dodao je da je prihvatio poziv na taj duel jer ga već duže vreme zahteva, iako je smatrao da je krajnje nekorektno da ga na duel pozivaju tako kasno.

“Potvrdio sam (uredniku Milomiru) Mariću SMS porukom da prihvatam duel. Oni su očigledno očekivali da ću zbog kratkog vremena za pripremu odbiti učešće, pa da onda to slavodobitno objave i da me predstave kao kukavicu”, naveo je Obradović.

On se oglasio i na Tviteru i poručio:

“Prihvatio sam poziv sa zadovoljstvom, spreman sam odavno. Proći će kao Šešelj”, poručio je Obradović na Tviteru.

Rano jutros, lider Dveri objavio je novi tvit u kojem je optužio TV Hepi i Miomira Marića da su otkazali duel, i upitao ih čega se plaše:

“Mariću, kako te nije sramota da lažeš? Kako sad nema duela? Čega ste se uplašili? Koja je to fora – da me namestite da nisam smeo da dođem? Ne verujem ti ništa i dolazim. Vidimo se u 8, 15 na Hepiju. Što je Vučiću tolika frka jednog TV duela?”, napisao je na Tviteru.

Nešto kasnije, Obradović se ponovo oglasio na ovoj društvenoj mreži i rekao kako je pokušao da uđe u zgradu TV Hepi, ali ga je obezbeđenje sprečilo u tome.

“Upravo me zaustavilo obezbeđenje TV Hepi i predsednika Srbije Aleksandra Vučića na ulazu u TV Hepi. Ne mogu da verujem. Koliki strah od jednog TV duela posle 6 godina bežanja. I sad će Marić da kaže u emisiji da nisam smeo da dođem. A ja stojim napolju ispred zablindiranih vrata.”

Istovremeno, predsednik Srbije je u programu rekao da je oko studija bilo nekih ljudi koji su po njegovom dolasku “stavili kapuljače i pobegli”, dok je Marić rekao da su “incidente najavili neki koji nisu bili ni pozvani” i da je bilo pretnji po Vučićevu bezbednost.

– Obradović je hteo da izazove incident, a onda shvatio da ne dolaze Gordana Uzelac i Mara Dragović, pa ne može da radi ono što oni rade sa ženama, te su brže bolje stavili kapuljače na glavu i pobegli, kada su videli da je neko teže kategorije došao. Niko ne želi tako bahate tipove i ljude koji nemaju ništa sem batina, tuče, dreke da ponude – objasnio je Vučić.

Obradović je snimak pokušaja da uđe na TV Hepi objavio i na svojoj Fejsbuk stranici:

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here