Očekuje ih prijatno iznenađenje

0

Teško bolesni mališani biće obradovani
 

"Mališanima koji se leče u Institutu, šaljem 50 dolara, kako bi ih bar malo obradovala. Jeste malo, ali je od srca. Neka ih Bog blagoslovi!", pisalo je između ostalog u kratkom pismu ove dobročiniteljke, koja se predstavila samo inicijalima.

 

Novčani prilog ove žene dobrog srca, pristigao posredstvom naše Redakcije, povod je da reporteri "Vesti" još jednom posete male pacijente na odeljenju hematoonkologije, a samim tim i obraduju ih poklonima u njeno ime.

 

Za čim to žude mališani, primorani da dane provode u četiri zida bolesničke sobe zajedno sa majkama koje strepe za njihov život, saznaćemo od njihovih lekara i medicinskih sestara, kako bi im doneli adekvatan dar. Naravno, tom prilikom, verno ćemo zabeležiti susret slikom i rečju sa ovim hrabrim dečacima i devojčicama, kako bi dobročiniteljka bar na taj način mogla da podeli radost sa onima na koje je mislila.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here