pixabay.com

Merkur i Jupiter ponovno se susreću u Vodoliji, ovoga puta na 17 stepenu tog znaka. Taj aspekt popratili smo već dvaput. Prvi put 12. januara, drugi put 14. i 15. februara i poslednji put u ovom znaku, 4. i 5. marta.

Dolaze dobre vesti, pozitivne i nove prilike ulaze u naš život. Spajamo se sa drugima kroz komunikaciju i društvene mreže, udaljenost nije nikakav problem.

Izvrsno vreme za učenje, putovanja, druženje, za početak novog poslovnog projekta. Pozitivne misli pomažu nam da lakše i brže dođemo do cilja. Vidimo širu sliku, jasnije nam je kuda i kako dalje.

Novo poznanstvo obogaćuje naš život. Dobit dolazi od prijatelja i umrežavanja s drugim ljudima. Kupovina i prodaja mogu biti uspešni.

Može nas inspirisati nešto što ćemo pročitati, razgovor koji ćemo voditi. Pronalazimo novo rešenje za stare probleme.

Planirajte svoju budućnost. Šta želite ostvariti u narednom periodu? Zapišite svoje ciljeve i ideje. Negativni aspekti ovog spoja mogu biti lakomislenost i naivnost. Uletimo u nešto nepromišljeno i potom shvatimo da to i nije tako dobro kako nam se činilo na prvi utisak.

Razmislite i o tome što vam se događalo oko gore navedenih datuma kada su ova dva planeta bila u aspektu. Možda ćete samo nastaviti tamo gde ste stali ili napokon realizovali nešto što je započelo u januaru.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime