Promo
Svetlana Ceca Ražnatović

Vlasnici beogradskih restorana tradicionalno za proslavu i doček Nove godine angažuju bolje pevače sa namerom da naprave najbolji provod u najluđoj noći. Ni ove godine, situacija nije ništa drugačija, a Svetlana Ceca Ražnatović može se pohvaliti cifrom od 80.000 evra koju će dobiti u Novogodišnjoj noći, prema pisanju portala kurir.rs i informer.rs.

Naime, navedene srpske pevačice će za doček Nove godine zaraditi za po stan u našoj prestonici.

– I ove godine najplaćenija je Ceca, koja će posle novogodišnje tezge u jednom prestoničkom hotelu biti bogatija za čak 80.000 evra. Sa Cecom će nastupiti njen mlađi kolega Sloba Radanović, koji će te noći, u džep staviti 15.000 evra – kaže izvor i dodaje:

– Marija Šerifović i Aleksandra Prijović takođe mogu da se pohvale lepim honorarima u Beogradu 31. decembra: Marija je ove godine ugovorila tezgu u prestonici za 45.000 evra, a Aleksandra u će zabavljati goste za 35.000 evra.

Darko Lazić i Đani će uzeti iste količine novca i ti po 30.000 evra, pominjući da je Darku cena porasla od saobraćajke, navodi izvor.

– Darko će pevati u jednom restoranu zajedno sa Darom Bubamarom i Slađom Alegro, koje će zaraditi 10.000 evra manje od njega – priča sagovornik.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime