EPA/MICHAEL NELSON

Glumica Kejli Kuoko sumnja da je reditelj serije “Štreberi” (“The Big Bang Theory”) namerno povećao broj seksualnih scena između nje i Džonija Galeckog, koji tumači lik Lenarda, nakon što su oni raskinuli dvogodišnju vezu u privatnom životu.

– Odjednom, naši likovi su bili u krevetu svaki čas – rekla je kroz osmeh u jednom intervjuu glumica koju je ova serija “lansirala u orbitu” i učinila je jednom od najplaćenijih televizijskih glumica.

– Spontano smo počeli da izlazimo i bili smo skoro dve godine u vezi. Kada smo radili pilot epizodu, ja sam bila zaljubljena u niega, ali je on imao devojku – rekla je Kuoko i dodala:

– Kada smo raskinuli, situacija je bila malo neprijatna. Sećam se tih nedelja kada je reditelj napisao epizode u kojima smo mi, odjednom, stalno bili zajedno u krevetu. Džoni i ja smo razgovarali o tome i mislimo da je to uradio namerno, samo da nas “zezne” – našalila se glumica.

Srećom, za glumački par to nije bio problem, jer su iz veze izašli kao prijatelji.

– Džoni i ja smo sada bliži nego ikada – dodala je glumica.

Peni i Lenard u seriji imaju vezu punu uspona i pada, ali se, za razliku od stvarnog života, ipak venčavaju.

Serija “Štreberi”, jedan od najpopularnijih sitkoma poslednje decenije, doživela je svoj kraj u 2019. godini posle 12 sezona prikazivanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here