MTEL Global
Nove emisije u MTEL TV ponudi

Od sada emisije “Zvezde Granda” i “Nikad nije kasno” možete da gledate na MTEL TV-u.

“Zvezde Granda” je takmičenje mladih pevačkih talenata koje se održava od 2004. godine. U ovoj sezoni u ulozi žirija, kao i u ulozi mentora mladih nada našli su se: Saša Popović, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Đorđe David, Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ceca Ražnatović. Voditelji emisije su duhoviti Voja Nedeljković i šarmantna Sanja Kužet. Očekuje nas uzbudljiva sezona, a nove emisije možete da pratite premijerno na kanalu TV Pink subotom od 21 čas.

Emisija “Nikad nije kasno” daje šansu ljudima preko 40 godina da zapevaju i pokažu svoj talenat u pevanju. Iz sezone u sezonu učesnici nas oduševljavaju svojim sposobnostima i pokazuju nam da za ostvarenje želja nikad nije kasno. Učesnike ocenjuje žiri koji čine Saša Milošević Mare, i još dvoje poznatih ličnosti iz sveta umetnosti. Voditelji emisije su Dragana Katić i osnivač emisije Žika Jakšić. Ovu emisiju gledajte na kanalu Prva TV, nedeljom od 20 časova.

MTEL TV je najkompletnija TV usluga koja vam pruža mogućnost da na jednom mestu gledate najbolje kanale sa Balkana. Svi kanali dostupni su u svim MTEL TV paketima, a u DOUBLE i MAX paketima dostupan je i Video klub sa hit domaćim serijama kao što su: “Državni službenik”, “Besa”, “Azbuka našeg života”, “Tajne vinove loze” i mnoge druge.

Uslugu možeš da kupiš preko MTEL sajta, pozivom MTEL-ovog Korisničkog servisa, kao i preko MTEL ovlašćenih partnera. Pretplati se brzo i jednostavno i uživaj u omiljenom programu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here