Odakle mi stan? Kupio mi tata!

0

facebook.com
Hvalila se na Instagramu svojim raskošnim stanom na Dedinju

Bekvalčeva je na uvid donela deo svojih ugovora, kako bi pokazala da radi po zakonu. Tvrdila je da joj je otac, poznati fudbalski trener, dao veliku svotu za luksuzan stan na Dedinju.

Prošlo je, očigledno, vreme kada su se pevači utkrivali u dizanju svote kada su u pitanju njihovi, pre svega novogodišnji honorari, pa je tako Nataša sada, kako se navodi, rekla da su cifre koje se pojavljuju u javnosti "prenaduvane" i da su po nekoliko puta manje.

Nedavno je, prilikom kontrole jednog beogradskog splava, otkriveno da vodi duplo knjigovodstvo, i da je, navodno, Bekvalčevoj isplaćena veća suma za nastup nego što je pisalo u ugovoru. Ona je, međutim, to oštro negirala.

Pevačica je, po izlasku iz Poreske uprave, eskivirala novinare. Na saslušanje je, inače, juče pozvana i Neda Ukraden, ali nije došla zbog bolesti, pa će se pojaviti danas.

Prva na ispitivanju u Poreskoj upravi je, u ponedeljak 12. januara, bila Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika. Ona je rekla da peva za džabe, a da su joj "mercedesa" kupili baka i deka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here