Ode Lazar u lepšu Novu godinu

0

Đ. Janković
Podrška čitalaca: Lazar Petković
 

Ovoga puta prilog od 200 AUD poslala je Anđelka Đurović iz Melburna, koja je već u više navrata pomagala ovom hrabrom mladiću što se sa karcinomom testisa nosi gotovo dve decenije. "

U praznične dane ponovo su me obradovali plemeniti Đurovići i nastavili s nizom nesebičnih poteza čitalaca 'Vesti' i naših ljudi iz Australije. Želim svima svaku sreću, sve najbolje i vašem listu i čitaocima koji pomažu ne samo meni, već i mnogim drugim ljudima kojima je neophodna tuđa podrška", kaže Lazar sa velikom zahvalnošću.

I ističe, da ga je poslednjeg vikenda 2014, posetio Jovo Marinković iz Hanovera i doneo mu 170 evra koje je sakupio sa svojim prijateljima Borom, Gvozdenom, Dragom i Nedeljkom.

Lazar od prvog dana nove godine više ne radi volonterski kao fizioterapeut u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju "Banja Koviljača", ali nada se da će na proleće ponovo obući belu uniformu. Kaže da se dobro oseća i očekuje da će krajem januara, ili početkom februara, otići u Moskvu na novu terapiju. Jedva čeka da se to desi i nada se da će to biti pretposlednja terapija u njegovom petogodišnjem lečenju. Uveren je u pozitivan ishod i da sva podrška koju je do sada dobio neće biti uzaludna.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here