Meč 16. kola Ling Long Superlige Srbije.

Utakmica između Proletera i Radničkog, koja je planirana za vikend, u okvoru16. kola Ling Long Superlige Srbije, najverovatnije će biti odložena. Kako je saopšteno iz niškog kluba, po povratku iz Sente, gde su u proššlom kolu izgubili od TSC-a 2:0, stomačni virus dobilo je čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci. U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dšan Pantelić, Filip Knežžević, Riota Noma i Marko Kežević.

Trener Nišlija Milorad Kosanović izjavio je posle treninga u sredu da će klub najverovatnije tražžiti da se utakmica protiv Proletera odložži.

– Imamo velike probleme koji su krenuli u ponedeljak. Sve je eskaliralo u utorak kada je “otpalo” devet igrača, da bi im se jutros pridružžila još trojica. Jošš uvek ne znamo ššta je. Da li je grip, stomačni virus ili su igrači nešto lošše pojeli u Senti. Obaviće se pregledi pa ćemo znati tačan uzrok. U svakom slučaju, mi smo desetkovani i tešško je raditi u ovakvim uslovima. Sačekaćemo izveštaje lekara i ukoliko oni to potvrde, mi ćemo zvanično tražiti da se meč sa Proleterom odloži – rekao je Kosanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here