MN Press
Zvezdan Terzić

“Prvi put kad ne budemo šampioni odlazim. Ja sam čovek koji je najodgovorniji za sve u klubu, najzaslužniji kad uđemo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, ali i najveći krivac za neuspeh”, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

– Dakle, ako u maju ne uzmemo petu uzastopnu titulu neće biti kriv Dejan Stanković, nego ja. Ja sam doveo njega, ja sam doveo Kataija, Ivanića, Borjana. Ako ne budemo šampioni to će značiti da sistem nije funkcionisao, a ja sam onda najveći krivac – rekao je Terzić.

On je otkrio i da je Zvezdin dug 35 miliona evra, ali i dodao da su svi koji pišu o tome zlonamerni jer nije isto sada i 2014. godine kada je dug iznosio 60 miliona, odnosno šest godišnjih budžeta, a sada je na nivou jednog budžeta.

– Ti ljudi kad vide Zvezdin dug kao da se probude kao medved posle zimskog sna. I probude se u 2018. godini kada je Zvezda u Ligi šampiona. Ovo što smo uradili će se izučavati na fakultetima. Zvezda je bila mrtav klub kada smo došli i sada se priča o tome umesto o rezultatima i kako se Zvezda kao Feniks izdigla iz pepela – istakao je Terzić.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime