OFK Beograd odgovorio Zvezdi: “Nećemo biti ničija filijala”

0
MN Press
OFK Beograd

Fudbalski OFK Beograd prolazi kroz jako težak period, a osim što igraju treću ligu nemaju struju na stadionu, pa je za sledeću nedelju je zakazana klupska skupština.

Aktuelni predsednik Upravnog odbora Nino Došen Majkić već je podneo ostavku, a kao kandidat za novog čelnika pominje se bivši golman “romantičara” Saša Stevanović.

Direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, je istakao pre neki da bi “Romantičari” mogli da budu filijala crveno-belih.

Uoči nedelje odluke stigao je odgovor od predsednika Skupštine OFK Beograda Ljubiše Đurovića, koji je preko klupskih naloga na društvenim mrežama poručio:

– Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike, nije nikada bio, a neće ni biti, ničija filijala. Svi oni koji bi da, koristeći tešku situaciju u koju su doveli OFK Beograd i koji bi da ga pretvore u nečiju filijalu, ako su im namere iskrene mogu i na drugi sportski dostojanstven i moralno čist način pomoći.

– Izgleda sam bio u pravu kada sam rekao da je indikativno ovoliko interesovanje javnosti za izbore u jednom trećeligašu, koji je u tom rangu i zaslugom raznih dušebrižnika koji bi da ga pretvore u filijalu. Prvi korak kod ovakvih namera uvek je, uz pomoć insajdera, instaliranje kadrova u upravi kluba. NO PASSARAN”.

Đurović je poručio da će se klub “vratiti na pozicije koje mu pripadaju uz pomoć ‘pravih romantičara'”.

– Do danas se niko nije javio da nam pomogne, upravo zbog toga što misle da smo nečija filijala, a nismo. Ne znam kojoj “bistroj glavi” je cilj da fudbalsku Srbiju pravi od fudbalskih filijala. Ne znam, a znam. Ali ću stati, neću dalje pisati, jer ću roman morati da napisem, ako nastavim da ispisujem sve što znam, dodao je on, uz apel da “oni koji imaju moć ne budu nekima majke, a OFK Beogradu maćeha – rekao je Đurović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here