Ofucani foliranti ili dase za primer

0

Muškarci na estradi su katastrofa: Vesna Vukelić Vendi
 

– Muškarci na estradi su katastrofa. Ofucani foliranti i ispušene muštikle! Davno sam shvatila koliko su bledunjavi, u svakom smislu bez boje, širine i sadržaja. Oni su odavno za mene neiscrpni izvor za posprdne komentare o muškarcima.

Glumataju dase pred obožavateljkama, a u suštini su mali miševi! Hvalisavi su, zaljubljeni u sebe, obožavaju da pišu recke i hvale se izmišljenim švalerskim umećem. Rado bih rekla nešto lepo o muškarcima sa estrade, ali nemam šta – kaže u svom stilu Vesna Vukelić Vendi. Ništa bolje mišljenje o njima nema ni Maja Nikolić.

 

Mučno za komentarisanje: Maja Nikolić

– Muškarci? Od svih na svetu svega jedan posto su pravi muškarci. Ostalo je sve nešto nedefinisano, prodali su dušu đavolu zarad ko zna čega. Strašno je porazno za celo čovečanstvo što pravih muškaraca danas gotovo da i nema, pa kako onda da ih bude na našoj estradi? Ima svega nekoliko muških osoba na našoj estradi koje smatram pravim muškarcima, a to su, recimo, Aco Pejović i Dalibor Andonov Gru. Oni su ličnosti sa stavovima i dovoljno hrabri da svoj stav pokažu. Ostale mi je mučno i da komentarišem – iskrena je Maja.

Naravno, nije sve tako crno, ne misle svi isto, pa ima i pevačica kojima ne pada na pamet da o kolegama kažu bilo šta ružno.

 

Nahvalila kolege: Vanesa Šokčić

– Estrada je puna velikih džentlmena uz koje se žene osećaju kao prave dame. Divno je biti u njihovom društvu, pa nije čudo što su popularni i omiljeni među ženama. Ne ulazim u to kako ko izgleda, jer ja sve muškarce na estradi gledam drugarski. Nekada, kada sam se družila sa Marinom Živković, dešavalo se da nas dve sedimo u kafani sa gomilom kolega. Oni se svi lepo izmaknu, a nama ostave da platimo ceh! Stanje se popravilo i toga više nema. Veliki džentlmeni su Aca Lukas, Aco Pejović, Radiša Trajković Đani, mali Joca Stefanović – kaže Vanesa Šokčić.

 

Frajer i po: Koleginice hvalile Acu Pejovića
 

Goca Božinovska smatra da je estrada prepuna dobrih frajera i da tu svaka žena može naći muškarca svojih snova. Takvog na estradi nema jedino za nju, jer je probirljiva.

– Recimo, Aco Pejović je frajer k’o avion! Onda, Jašar Ahmedovski je dasa i po za sva vremena. Obojica zgodni, fini, lepo vaspitani, kulturni, besprekornih manira… Kud ćeš bolje tipove od njih dvojice? U poslednje vreme me žene pitaju za Peđu Medenicu, na njega opasno trzaju. I on je dasa. Od ovih mlađih izdvojila bih ovog malog Ljubu Perućicu iz Zvezda Granda. Eto, ima šta hoćeš, pa biraj.

 

Za svakog ponešto

Mina Kostić smatra da je izbor muškaraca na estradi vrlo bogat i da estradni frajeri mogu zadovoljiti ukuse i najprobirljivijih žena na svetu.
– Neka priča ko šta hoće, ali ima tu svega, za svačiju dušu. Nikad o kolegama sa estrade nisam razmišljala na taj način, gledam ih kao drugare, ali kad malo razmislim, svaka čast mojim kolegama, u svakom smislu. Mislim da su posebno naočiti ovi stariji. Imaju stila, svoje fazone, prepoznatljivi su i specifični. I u ovoj mlađoj gardi ima lepih momaka. Posebno bih izdvojila Jocu Stefanovića. On je lep, sladak, nasmejan, kulturan, lepo vaspitan i ne može mu se naći nijedna zamerka – zaključuje Mina.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here