Foto: printscreen/instagram
Sanja i Tatjana

Veliku pažnju javnosti juče je privuklo to što na poslednjem ispraćaju čuvenom kompozitoru nije bila Tatjana, kao ni dan pre na komemoraciji.

Takođe, njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

Posle navoda da se bračni par Ilić razveo u novembru prošle godine, kao i da se razvod strogo krio od medija, sada se oglasila i Tatjana Karajanov na svom Instagram profilu:

– Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti ali eto… Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu.
Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi. – napisala je Tatjana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here