instagram/printscreen
Janjuš - učesnik "Zadruge 3"

Marko Janjušević totalno je izgubio kompas u rijalitiju “Zadruga”. On ni sam više ne zna šta hoće, pa se čas svađa, čas miri sa Majom Marinković, koja ga je čak i prebila pre neko veče. Sportistu ni rođena majka Desanka Janjušević ne može da prepozna.

– Ja sam rekla da neću da se oglašavam, jer se toliko nerviram i brinem, pa taj rijaliti i ne mogu da gledam – rekla je na početku razgovora Desanka. Na pitanje šta joj konkretno smeta, Janjuševa majka je bila direktna.

– Sve! Nema šta mi ne smeta. On je bio oženjen čovek, a da se razvede zbog žena. Rodila sam lepo dete, a eto šta uradi u tom rijalitiju. I Kristijan je lep, pa se ne vuče sa ženama. Ja ništa od svega što radi ne mogu da prihvatim. Podržavam svoju snaju i unuku. On je pogrešio. Ušao je u taj rijaliti i napravio sebi problem.

Desanka o Maji i ostalim ženama, poput Aleksandre Nikolić, Ane Korać, sa kojom je njen sin imao aferu još u “Zadrizi 1”, ni reč ne želi da kaže:

– Neću nju, ma neću nikoga da komentarišem. Ništa se meni to ne sviđa. Iskvariše ga te žene. Sve se lepe za njega ko da nema nijedan drugi muškarac. Za mene je ovo stresno – zaključila je Desanka Janjušević.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime