instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević oglasila se nakon priče da je bila trudna sa Kristijanom Golubovićem, te da je dete abortirala nakon učešća Farmi 6.

– Da napravi sebi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna sa njim i abortirala na “Farmi 6” – počela je besna Stanija.

– On će svoje laži morati da dokaže na sudu, a produkcija TV Pink u svakom trenutku može da pruži sve potrebne dokaze da li sam i zbog čega izlazila sa imanja u Lisoviću. Hvala – napisala je Stanija na Instagram storiju.

Priča o navodnoj trudnoći potekla je od prepucavanja koje su Stanija i on imali u emisiji “Amnezija”.

– Ja jesam preterao u Farmi 6 i ne stidim se, ali se kajem, jer sam povredio svoju suprugu. Jednu čestitu ženu sam doveo u situaciju da plače, da se stidi zbog mene i javno joj se izvinjavam, iako sam joj se hiljadu puta izvinio lično. To je bio šoubiznis, ja sam vozio 5 devojaka koje su se zaljubile u mene, iako je izgledalo kao cici-mici – rekao je Kristijan.

– Gde si Kiki, banditu stari? – rekla mu je Stanija kad se uključila u emisiju, pa ga je pitala da li je zbog nje promenio broj telefona.

– Koji broj telefona? Ja imam jedan broj telefona, od kad sam izašao iz zatvora, imam novi broj – odgovorio je Kristijan.

– Okej, drugo pitanje, zašto si obrisao sve poruke koje si mi pisao? – nastavila je da ga ispituje Stanija.

– Nikada u životu nisam slao, ja nikada nisam ni obrisao poruke, ne znam odakle ti to – ostao je Golubović pri svojim tvrdnjama.

– Okej, imam snimljene poruke pre nego što su obrisane. Zna Kristijan kad je to bilo, to je bilo posle Farme 6, a ovo je bilo znaš već kad – ubacila se Stanija.

– Ma, ona je isekla ono što joj treba, Ivana je sedela pored mene, mi smo pričali, ja sam došao iz Kraljeva za Beograd, direktno da se nađemo. Dodaćemo samo ko je u koga bio zaljubljen u Farmi – odbrusio je Golubović.

– Nisam bila zaljubljena! Ako uđem, neće biti dobro, nećeš manipulisati. Slušam šta pričaš i stvarno ne verujem! Ispada da su sve bile u tebe zaljbuljene! Dobro, Kristijane! Ideš onda na poligraf zbog poruka i ovoga, a posle se promenio i broj – uzvratila je Stanija.

– Stanija, istripovala si da si najlepša žena ovog sveta! Ja nisam imao emociju prema tebi! Tebi je posao da lupetaš, ali ću te vratiti na mesto kad se opet budemo videli – nastavio je Golubović.

– Seo si mi na grbaču od kad si izašao iz zatvora, ima Zadruge, trajaće mesecima, pa ćemo tamo – dodala je Dobrojevićeva.

– Samo ću te pitati, da li si bila trudna na Farmi 6? – provocirao je Kristijan sa osmehom, na šta je Stanija ostala nema.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here