EPA-EFE/JUANJO MARTIN
Novak Đoković

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović okačio je na instagramu okačio emotivnu poruku podrške Novaku Đokoviću.

Nakon što je sud u Australiji potvrdio odluku o ukidanju vize Novaku Đokoviću i samim tim deportaciju našeg tenisera, oglasio se reprezentativac Srbije i golgeter Fulama Aleksandar Mitrović.

– Oni su samo ljuti jer istina koju govoriš u suprotnosti je sa lažima koje oni žive. Ti si naš heroj Novače – poručio je Aleksandar Mitrović.

Ovoj poruci Mitrović je dodao sliku sa donacijama i dobrim delima Novaka Đokovića, koje je učinio u poslednjih godinu dana, među kojima je i donacija Australiji.

Na društvenim mrežama oglasio se i crnogorski košarkaš Nikola Vučević

Košarkaš Čikaga ističe da je tretman srpskog asa u najmanju ruku neprikladan.

– Ono što se desilo sa Đokovićem je samo način na političare da pokažu svoju moć i dobiju nove pristalice. To nema veze sa koronavirusom ili problemima u vezi sa vizom. Iskoristili su ga da bi sebe predstavili u boljem svetlu. Tužan je način na kog su iskoristili prvoklasnog šampiona – napisao je Vučević na svom Tviter profilu.

Novaku je podršku pružio i teniser Damir Džumhur.

– iko ne zaslužuje da bude ovako tretiran. Posebno neko ko je uvek stajao uz druge igrače, kao što je Novak. Podrška za velikog čoveka, na terenu i van – napisao je Džumhur.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here