Promo

Pevačica Ksenija Knežević i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur nakon što su raskinuli dugogodišnje veze, otpočeli su ljubavnu romansu. Tim povodom kontaktiran je i pevač Nenad Knežević Knez, otac atraktivne Uraganke, koji je istakao da novog zeta još nije imao priliku da upozna.

– Meni je njena sreća najvažnija. Ako je ona srećna i ja sam. Pavla nisam imao prilike da upoznam – kratko je prokomentarisao Nenad Knežević Knez.

Posle pet i po godina zabavljanja s Nikolom, kojeg je krila od očiju javnosti, Ksenija je raskinula sa njim jer su se navodno osećanja ugasila, piše “Stori”. Isto se desilo i sa glumcem Pavlom Mensurom koji je raskinuo sa koleginicom Ivanom Zečević navodno iz istih razloga.

Prvi susret Ksenije i Pavla je bio odlučujući. Pavle, koji je, inače, sin glumaca Srne Lango i Irfana Mensura, nije mogao da odoli i pred Ksenijom pokaže najbolje od sebe. Udvarao joj se na lep i džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na “Music Week” festivalu, gde ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno.

Ksenija i Pavle izričiti su po pitanju toga da ne žele svoju intimu da dele s drugima, stoga su informaciju da je ljubav pokucala na njihova vrata otkrili malom broju bliskih prijatelja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here