Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube
Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Kristijan Golubović i Kristina Spalević zapalili su rijaliti scenama se*a, a sada se oglasio i njen otac.

Naime, otac Kristine Spalević rekao da se njegova ćerka zaljubila. Iako joj zamera odnose pred kamerama, to opravdava time što smo u 21. veku.

Samo dan pošto su usnimljeni tokom vrele akcije, i pošto je Kristijan Golubović pokazivao polni organ ostalim učesnicima rijalitija, oglasio se otac Kristine Spalević i rekao šta misli o postupcima svoje ćerke u Zadruzi.

“Očigledno je da se Kristina zaljubila, za nju sam siguran da jeste, a ako je obostrano, na to niko ne može da utiče. 21. vek je, moralne predrasude u vezi sa razlikom u godinama su odavno pale u vodu kada je ljubav u pitanju. Ono što nije trebalo da se desi su njihovi intimni odnosi jer su izašli iz zone intime, ali kao što sam rekao, 21. vek je”, rekao je Kristinin otac Dragan i dodao:

“Kristina ima 24 godine, sama odlučuje s kim će biti, partnera bira za sebe, ne za mene. Ako je ona srećna, imaće našu podršku bez obzira na sve”.

Dragan je rekao i da je Kristina u Kristijanu Goluboviću videla “očinsku figuru”.

“Ja sam veći deo njenog života bio van kuće zbog prirode posla, a ona je oduvek bila vezana za mene. U Kristijanu je videla i neki karakter za koji misli da je jači od njenog, imala je dve, tri veze pre ove i ti momci su joj brzo postajali dosadni, bez obzira koliko su dobri”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here